string.hr - software za budućnost
Postanite distributer
String programi za ugostiteljstvo

String aplikacije za ugostiteljstvo

String aplikacije za ugostiteljstvo

STRING je tvrtka specijalizirana za izradu aplikacija za ugostiteljstvo, restorane, pekare te aplikacija za obrtnike i specijaliziranih aplikacija koje se izrađuju po narudžbi i želji korisnika.

Aplikacije se izrađuju pod operativnim sustavom Windows, po mogućnostima i zahtjevima korisnika.

Rad se izvodi na najnovijim programskim alatima za izradu aplikativnih programskih rješenja. Za aplikacije rađene za operativni sustav Windows kao razvojni alat koristi se Delphi 2009 i baza podataka Firebird.

Cilj našeg poslovanja je zadovoljiti zahtjeve korisnika u što kraćem roku.

Iz tog proističe da se posao obavlja u zajedničkoj suradnji i kontinuirano, što omogućuje da informacijski sustav korisnika bude prilagodljiv i u službi efikasnog i jeftinijeg poslovanja. Dobar i integralan informacijski sustav donosi uštede u poslovanju!

Naše se iskustvo temelji na znanju i razumijevanju poslovnog sustava tvrtki. Pošto smo se specijalizirali i na proizvodnim programskim sustavima, proizvodnja tvrtke će dobiti integralan informacijski sustav.

Nakon što se postave te profunkcioniraju svi programski sustavi, po zahtjevima korisnika, sklapa se ugovor o održavanju i razvoju programskih paketa, što garantira korisniku da će dobivati nove verzije i odziv u najkraćem roku za cijenu paušalnog održavanja.

Zadovoljan korisnik naša je najbolja reklama.

Od korisnika nismo nikoga izgubili niti napustili, čak i kad su se nalazili u teškim situacijama. Zbog takvog pristupa i upornog rada imamo i zadovoljstvo i mogućnost uzimati onoliko novih korisnika, koliko možemo kvalitetno zadovoljiti, a da to ne ide na teret postojećih korisnika.